Stöd och matchning

Vi är en av landets största aktörer inom Stöd och matchning

Arcus arbetar sedan 23 år tillbaka för att utbilda, inspirera, motivera och vägleda arbetssökande ut i arbetslivet. Vi är en pålitlig och trygg väg till sysselsättning för människor som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Vi erbjuder förberedande utbildningar, motivationsskapande aktiviteter och individuell vägledning. Våra deltagare får rätt förutsättningar för att etablera sig i samhället och på arbetsmarknaden och därmed skapa sig en stabil tillvaro.

Ökad sysselsättning och integration

Att arbeta för ökad sysselsättning och integration är ett av Sveriges viktigaste uppdrag. Vi är stolta över att skapa stor nytta både för den enskilda människan och för vårt samhälle. Att se individer växa är en av våra största drivkrafter. Det ger oss motivation och inspiration att fortsätta hjälpa människor nå sina drömmar.

Vi hjälper dig hitta jobb eller utbildning

I tjänsten Stöd och matchning hjälper vi dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Du får personligt stöd av en erfaren handledare som har ett stort och brett kontaktnät. Tillsammans med studie- och yrkesvägledaren tar ni fram en plan för hur du ska hitta ett passande jobb eller lämplig utbildning.

Överträffa förväntningar

Arcus är en av landets största aktörer inom Stöd och matchning. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vara den aktör som lyckas få ut flest deltagare i jobb eller utbildning!

Det här ingår hos Arcus

liStöd och vägledning för att hitta och söka jobb
liTillgång till alla våra företagskontakter
liDataundervisning
liStudievägledning
liHjälp med att skriva ett bra CV
liTräning inför arbetsintervju
liSvenskundervisning

Så här fungerar det

Man vid dator

Välj Arcus som partner

På arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Stöd och matchning. Vi hoppas då att det självklara valet ska vara Arcus.

Frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

piv3

Vi bokar in ett datum

När du valt oss så bokar vi in ett datum. Tillsammans planerar vi för att hitta ett jobb eller utbildning som passar dig. Vi utgår från dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov.