Vi är stolta över våra medarbetare som gör skillnad!

Vårt uppdrag för ökad sysselsättning och integration är viktigt för ett fungerande samhälle. Det ställer stora krav både på oss och våra samarbetspartners. Vi är en av branschens största aktörer och med det kommer också ett stort ansvar! Vi vill vara den aktören som gör det lilla extra för våra deltagare, som alltid är seriösa, professionella och engagerade.

Arbetet förutsätter en bra och nära kontakt med näringslivet. Vi arrangerar kontinuerligt branschträffar, jobbmässor och seminarier för att stärka och utöka vårt nätverk – lokalt och regionalt men även nationellt. För oss är det en självklarhet att våra samarbetspartners delar vår värdegrund och tro på människan. Vårt nära samarbete med exempelvis yrkesutbildare, Komvux, folkhögskolor, högskolor, praktikplatser, arbetsgivare, föreningar och organisationer är en viktig del av framgången.

 

Vill du jobba hos oss bli en i gänget?

Arbetet på Arcus innebär daglig kontakt med människor i behov av ditt stöd för att komma ut i sysselsättning. Grundförutsättningarna för att trivas och jobba hos oss är att du är en engagerad, social och noggrann person som trivs med eget ansvar och ett varierat arbete.

Jobba hos oss på Arcus och bli en i gänget

Kontakta våra HR-partners Andrea & Alexandra

Fyll gärna i formuläret nedan.
Du kan även maila hr@arcus.nu

Vi tror att man trivs som bäst och presterar optimalt på jobbet när man får göra det som man är bäst på. Vi har därför skapat flera olika roller på Arcus som syftar till att man som medarbetare ska få specialisera sig på de arbetsuppgifter som man brinner extra för.

På Arcus jobbar:

Karriarkonsult symbol 1

Karriärkonsulter – som sköter den dagliga kontakten med våra deltagare i KROM. Karriärkonsulten stöttar och vägleder den arbetssökande att hitta nya vägar till arbete. Arbetet förutsätter hög social kompetens och goda kunskaper om arbetsmarknaden.

Affarsutvecklare symbol

Affärsutvecklare – som ansvar för huvuddelen av kontaktskapandet med arbetsgivare och utbildningsaktörer. Som affärsutvecklare är förmågan att se möjligheter och skapa goda relationer och samarbeten med aktörer i näringslivet en viktig grund.

Arbetskonsulent symbol

Arbetskonsulenter – som jobbar med att rusta och stödja de personer som står längre i från arbetsmarknaden så att de kan närma sig arbetsmarknaden igen på sina villkor.

Jobba hos oss som Controller

Controllers – som stöttar övrig personal med frågor som rör kvalité och avtals efterlevnad.