Utbildning har aldrig varit viktigare!

Arbetsmarknaden förändras i snabb takt och utbildning har aldrig varit viktigare! På Arcus har vi ett starkt fokus mot omställning och utbildning. Många av de som kommer till oss har kört fast i sitt jobbsökande och kommer inte vidare. Ibland handlar det om att man måste byta yrke på grund av skador eller personlig angelägenhet, ibland har man haft ett yrke som tidigare inte krävt någon utbildning men som med tiden blivit allt mer avancerat. I många fall kan en kortare utbildning vara det absolut bästa alternativet för att trygga en plats på arbetsmarknaden.

Utbildning öppnar dörrar och möjliggör för fler att kunna arbeta med det som de brinner för. Mycket har hänt på utbildningsfronten och idag kan man studera på ett mer flexibelt och anpassat sätt än tidigare. Vi stöttar våra deltagare att hitta rätt!

Industriteknik

Branschen behöver dig! Industrin är en framtidsbransch med stora möjligheter till anställning tack vare stora rekryteringsbehov. Denna bransch arbetar hårt för att öka mångfalden och jämställdheten på arbetsplatserna så efterfrågan på kvinnliga industriarbetare är stor. Vill du ha en avgörande roll i att bygga och forma världen omkring oss?

Namnlös design

Transport

Yrkeschaufförer, vare sig du kör buss eller lastbil, möter dagliga utmaningar och efterfrågan på nya förare är hög. Utforska en dynamisk karriär och en lovande framtid oavsett ålder! Ta steget mot ett givande yrke där varje dag erbjuder nya äventyr och du spelar en nyckelroll i den växande transportsektorn.

arcus buss

I Rusta och Matcha kan du gå kortare utbildning

Som deltagare i Rusta och Matcha stöttar vi dig att identifiera olika vägar in på arbetsmarknaden. De absolut vanligaste utbildningarna som våra deltagare startar är kortare yrkesutbildningar. Det kan handla om en utbildning kortare än ett år, där mycket av lärandet sker direkt på en arbetsplats. Vi har god lokal kännedom och bra samarbeten med utbildningsanordnare på yrkesutbildningar runt om i hela Sverige. Vi ordnar med studiebesök och hjälper dig vid behov att skriva en ansökan.

 

Utbildning hos Arcus
Sveriges största matchningsföretag går ihop med Sveriges största utbildningsföretag.

Arcus ya en del av 1

Resultatet blir fler möjligheter för dig som behöver en ny riktning.

När det som saknas är en kort kurs eller utbildning

Ibland är det som saknas ett truckkort eller en licens. Efter överenskommelse med arbetsgivare om en anställning kan Arcus ordna med detta, allt för att du som deltagare ska bli anställd på en arbetsplats där du kan trivas och utvecklas på lång sikt.

Arcus praktik och utbildning

I bland behöver man få en chans att visa vad man går för

Saknas tidigare yrkeserfarenhet eller branscherfarenhet? Då kan en kortare praktik vara en genväg in i arbete. På Arcus kan vi stötta dig att få in en fot på företaget som du är intresserad av, så att du kan få en chans att göra ett gott intryck. Ibland kan praktik också vara ett perfekt sätt att få en färsk referens och något att skriva i ditt CV.

arcus_praktik