Tack Arcus

Sabbir

It-konsult/projektledare

Sabbir hade varit arbetslös under en längre period och kände stor frustration och hopplöshet i sin livssituation. Han hade börjat ge upp. Han fick då höra om programmet ”Rusta och Matcha” där man kunde få hjälp om man hade kört fast i sitt jobbsökande och behövde hitta en ny väg ut i arbetslivet.

Han tog kontakt med arbetsförmedlingen och valde Arcus i Örebro som aktör. Tillsammans med sin karriärkonsult och affärsutvecklarna hos Arcus identifierade dem tillsammans hans behov, möjligheter och utmaningar, samt skapade en plan för hur han skulle närma sig arbetsmarknaden.

Genom Arcus kunniga och trygga personal fick han ett värdefullt stöd och en trygghet som ledde Sabbir till ett drömjobb som han aldrig skulle kunna ha tänkt sig att få. Som deltagare hos Arcus fick han tillgång till Arcus starka nätverk av olika arbetsgivare och därmed ett försprång och en oerhörd möjlighet att nå de dolda jobben som han annars hade riskerat att missa. Sabbir har idag fått ett arbete som it-konsult/projektledare på Etteplan Sweden AB.

Sabbir:
– Tack Arucs för allt jag fick av Er och förutom er professionalitet tog ni hand om mig med stor medkänsla och förståelse som skapade självförtroende i mig och gav mig styrka för att kämpa vidare. Med hjälp av Er har jag nått mitt mål. Stort tack!

Visa alla tidigare deltagare
Deltagare i Krom
Chat