Tack Arcus

Rickard

Diskare

Rickard är bosatt i Trollhättan och har varit inskriven på Arcus kontor där. Rickard berättar att genom en varm och välkomnande atmosfär och expertishjälp har Arcus varit en ovärderlig resurs för hans resa ut mot ett arbete.

Arcus har underlättat Rickards jobbsökande på flera sätt. Han har fått hjälpt med att finslipa sitt CV och att skriva personliga brev som fångar arbetsgivarnas intresse. Utöver all praktisk hjälp har hans handledare på Arcus stöttat och hjälpt honom med att bygga upp hans självförtroende som behövdes för att fortsätta söka jobb, även när det ibland kan kännas motigt. Rickard är övertygad om att det var Arcus som gav honom de viktiga insikterna som ledde till hans nuvarande anställning.

Nu har Rickard en anställning som diskare på restaurang Brasseriet och han håller på att lära sig kassa och servering. Efter att ha varit arbetssökande i cirka 1,5 år är han tacksam över att ha funnit denna möjlighet.

Rickards resa mot sysselsättning är ett exempel på att om man är ihärdig men även öppen för nya möjligheter kan det lättare leda till positiva resultat på arbetsmarknaden

Till andra arbetssökande är Rickards råd:
-Ge inte upp! Hitta något att söka i mellan tiden medan du satsar på ditt drömjobb. Våga utforska andra vägar framåt. Det är bättre att fylla på ditt CV med något än att låta luckorna växa. Jag är otroligt nöjd med att ha vågat prova något nytt. Jag har träffat fantastiska människor och känner att jag växer som person tack vare att jag är aktiv ute och gör något!

 

Visa alla tidigare deltagare
Deltagare i Krom