Tack Arcus

Parul

Vårdbiträde

Parul hade varit arbetssökande till och från under ca 10 år med några perioder av avbrott för lite studier samt ett par väldiga korta anställningar. Därmed var det längesedan hon hade haft något sammanhängande och långvarigt.

Parul berättar:
Hos Arcus fick jag hjälp att komma i gång från start. Först fick jag hjälp att få ordning på mitt personliga brev vilket var något jag tyckte var svårt. Sen har det hjälpt mig så mycket att ha en handledare som lyssnade på mig och som uppmuntrade mig att möta nya människor, det har ökat min motivation att söka jobb. Ju mer stöd jag fick, desto mer motivation och bättre självkänsla fick jag. Idag känner jag mig otroligt motiverad att fortsätta med min process och att nå mina långsiktiga mål, mål som jag inte ens vågade sätta för mig själv innan jag kom in till Arcus.

Paruls tips till andra som söker jobb:
Ge inte upp! Ibland tar det tid men sluta inte kämpa. Jobbet jag har fått nu är en viktig del i att jag ska nå mitt långsiktigt mål, så våga se alternativa vägar framåt. Skapa en tydlig målbild och jobba mot den, men sedan hur vägen ser ut mot det målet måste inte vara rakt. Ta första steget och rulla sedan på.

Visa alla tidigare deltagare
Deltagare i Krom