Tack Arcus

Mahmoud

Medarbetare McDonalds

Mahmoud hade inte haft något arbete i Sverige när han blev inskriven hos oss på Arcus. I mars 2022 fick han en deltidsanställning på en restaurang vilket nu har lett till en tillsvidareanställning på 100%. Det bästa med arbetet tycker Mahmoud är att han nu försörjer sig själv, kan bidra till samhället och att han lärt sig mer svenska. Mahmoud älskar sina arbetsuppgifter och drivs av att göra kunder nöjda.

Mahmoud:
– Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta för all hjälp jag fått från Arcus. Framför allt affärsutvecklaren som haft kontakten med arbetsgivaren och som gav mig möjlighet att arbeta på McDonalds. Innan jag började på Arcus var jag orolig och lite rädd för arbetsgivare. Det bästa med Arcus är att ni pushat mig att nå mina mål.

Mahmoud rekommenderar andra arbetssökande att byta yrkesområde om de får chansen. Genom Arcus vågade Mahmoud ändra inriktning på sitt arbetssökande. Vi på Arcus vill gratulera Mahmoud som i juli 2022 blev framröstad till månadens medarbetare vilket är ett bevis på att han är en mycket uppskattad medarbetare.

Visa alla tidigare deltagare
Deltagare i Krom