Tack Arcus

Adam

Lagermedarbetare

Adam från Alingsås, har genomgått en lång resa innan han hittade sin nuvarande väg till sysselsättning. Efter att ha varit arbetslös sedan 2018 fann han stöd och vägledning hos Arcus, som varit avgörande för hans framsteg.

Arcus har varit Adams stöttning på vägen mot arbete. Genom individuella samtal och gruppträffar har han fått värdefull hjälp. En pedagogisk karriärkonsult har gett honom värdefulla råd om att förbättra sitt CV och personliga brev, vilket har ökat hans chanser att locka arbetsgivarnas uppmärksamhet. De olika teman som man arbetat med under gruppaktiviteter i Arcus lokaler har gett honom värdefull information och hjälpt honom att utveckla sin arbetsmarknadskunskap

Nu ser Adam fram emot att påbörja sin anställning som lagermedarbetare, en möjlighet som kändes otrolig efter ca 5 års arbetslöshet.

Ett råd från Adam till andra arbetssökande är:
– Ta det lugnt och fiska inte på för djupt vatten. Sysselsättning kommer när man minst anar det. Sök inte jobb som redan är svåra att få utan börja lågt och sikta högre med tiden. Det är viktigast att du känner dig bekväm med det du ska göra och inte bara tar det första bästa.

Adams resa är ett tydligt exempel på att tålamod, stöd och målinriktad ansträngning leder till positiva resultat.

Visa alla tidigare deltagare
Deltagare i Krom
Chat