Tack Arcus

JOBmeal i Skövde

Mikael Tara, Site Manager JOBmeal Skövde om samarbetet med Arcus:
– Vi har fått hjälp med att finna passande och lämpliga kandidater till tjänster och behov som vi har genom samtal med personal på Arcus kontor i Skövde. Arcus har alltid varit snabba, proffsiga och personalen som är både kapabla och kunniga inom sina respektive gebit har alltid gett oss ett mycket bra bemötande.
Vi är därmed utomordentligt nöjda med vårt samarbete med Arcus som har varit etablerat sedan några år tillbaka. Det har varit en win win situation för samtliga inblandade parter, det vill säga både Arcus, JOBmeal och framförallt arbetstagaren som kommer i sysselsättning och känner mål och mening med tillvaron.
Tills dags dato har vårt samarbete genererat i 5 st tillsvidareanställningar på olika procentsatser och det ser vi som en bra utdelning samt matchning.

Eftersom vi är så nöjda med vårt samarbete så har jag redan spridit detta vidare till andra kontor inom JOBmeal med framgång då Arcus finns runt om i Sverige, redo att stötta arbetsgivare i deras rekrytering.


Om JOBmeal:
Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. De erbjuder olika finansieringsmöjligheter och de hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.
.

Visa alla samarbetspartners
jobmeal logga